Ervaringen

Onderstaande ervaringen zijn van deelnemers aan onze seminars:

"Deze cursus is naar mijn mening goed voor toekenning PE punten advocatuur. Ik hoop op een vervolg volgend jaar; 3x top: praktijkgericht, goed voor contact met collega gemeentejuristen en goed verzorgd!"

"In tien kwartier alle relevante informatie over kinderopvang op een rij, een handig seminar voor iedere schooldirecteur die met kinderopvang te maken krijgt!"
Tilly Melissen, schoolleider, St. Dominicusschool

”Zaken die ik als een vaststaand gegeven aannam, bleken niet altijd zo vaststaand. dit heeft geleid tot verruiming van mijn denkkader en dat vind ik inspirerend en verrijkend.”
Warna Munzebrock, Agentschap Telecom

”Het seminar Checklist Kinderopvang dat door het Haags Congres Bureau is georganiseerd had een prima opbouw met zeer goede sprekers!”
Carla ’t Hooft, KOK Kinderopvang

"Een wake-up call om op een transparante wijze en met lef te doen aan evidence-based risico-beheer!"
Tom Broekaert, Federale Politie België

"Buitengewoon interessante seminarreeks over 'Toezicht met gezag' bijgewoond bij het Haags Congres Bureau. Inhoudelijk prima en altijd leuk om over toezicht te sparren met vertegenwoordigers van andere toezichthouders."
Ferry van Wijnen, Inspectie Leefomgeving en Transport

"Een praktisch model theoretisch onderbouwd."
Bet-ina Zeldenthuis, Hoofd Stafbureau Sociale Veiligheid, Gemeentelijk Vervoer Bedrijf, Amsterdam over het college van Elke Devroe in de reeks 'Veiligheid, recht en bestuur'

"Het seminar Kennismaking Kinderopvang gaf mij in vogelvlucht meer inzicht in het reilen en zeilen van de Kinderopvang. Op duidelijke en interactieve wijze werd een kader geschetst rondom Kinderopvang en werden kwaliteitseisen en financiering toegelicht. Handig voor mijn dagelijkse praktijk, want ik werk samen met een BSO aan het neerzetten van een Kindcentrum. Dan is het belangrijk om van elkaar te weten hoe de organisatie in elkaar steekt. Voor mij bracht het seminar wat het beloofde. In vogelvlucht een beeld van de Kinderopvang."
Tilly Melissen, Schoolleider St. Dominicusschool te Utrecht

”Inspirerend seminar!”
Sonja Bakker, Kindkracht 0/12


”De gastsprekers hadden visie, kennis en ervaring.  Zij konden dit goed overbrengen aan het publiek.”
Hennie Redel, Solidoe

”Dankzij het seminar heb ik het gevoel gekregen dat we er niet alleen voor staan in de kinderopvang.” 
Annemarie Dees, Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

”ik vond met name de combinatie van theorie, toegelicht door de expert, gekoppeld aan de cases en ervaringen ingebracht door de verschillende deelnemers erg sterk aan deze seminarreeks.”
Warna Munzebrock, Agentschap Telecom
Contact

Haags Congres Bureau
Herenstraat 42
2271 CH Voorburg 
T. 06 - 41215181 
E. info(at)haagscongresbureau.nl

Volg Ons

twitter.jpg  linkedin.jpg 

Partners

 Logo BB.jpg

managementboek.jpg